MIRANT MÉS ENLLÀ

MIRANT MÉS ENLLÀ
MIRANT MÉS ENLLÀ. ESCOLA DE LA ROMANA (ALACANT)

19 d’abr. 2011

                          TALLER 6 - IMAGINANT EN CROACLANDIA

Respirant i relaxant-nos...

Una dramatització improvisada del viatge a Croaclandia

La caixa sorpresa de Croaclandia

Els alumnes amb els regals que la Reina Granota els ha fet a cadascú

Els regals amb més detall.... MERAVELLOSOS!

La caixa-regal de la Reina Granota

Aquest taller ha consistit en fer un viatge imaginari al País de Croaclandia, un lloc màgic i divertit  habitat per granotes. A partir d'un exercici de respiració i relaxació previ, els alumnes van anar introduint-se a poc a poc en un paisatge imaginari, amb un gran llac, flors, un castell inmens... i allí, jugant amb la gran Reina Granota, i moltes més granotes, cadascú dels alumnes va viure una història personal,  imaginant com era saltar de nenúfar en nenúfar, sentint com era la sensació d'escolar crèixer l'herba, com al trepitjar l'herba blana i alçar després el peu revivia altra vegada. Com era aixó de tindre una amiga granota i a més Reina, com de divertida i inesperada va ser la festa sorpresa que els habitants de Croaclandia teníen preparada per a ells, i finalment, què contenia la meravellosa caixa-regal amb el que la Reina Granota els va despedir. 

Al tornar del viatge imaginari, cadascú va contar la seua experiència, qué van sentir, com es van sentir. Què els haguera agradat fer allí, amb quí... i sobre tot, què contenía la caixa-sorpresa de cada alumne. Les respostes.... des d'una caixeta que al obrir-la sonaba música i tenia una rana ballant, fins a una pala d'or que treballa molt, flors màgiques... granotes amb una llengua d'or que et donava tot el que volíes... 

El treball final va ser fer un teatre improvisant els diàlegs i en acabant, fer un dibuix amb els regals que cadascú havia tret de la seua caixa sorpresa. Els alumnes més majors, a més, van escriure textos explicant com havia estat el seu viatge i el treball final l'han penjat al corredor de l'escola. En les fotos, podreu vorer els dibuixos i alguns moments d'aquest taller tan bonic i especial.

I fins aquí el sisé taller. Ja solament ens queda un taller per enguany. Mentrestant... seguiu IMAGINANT...!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada